1 april 2018
12:00

Högaborgs BK

Referat: Solängens BK - Högaborgs BK

Sista gruppspelsmatchen mot Högaborgs BK på Valhalla konstgräs. Det pratades en del innan matchen bland spelare om olika scenario och att vi kunde få möta ÖIS. Knappt hade killarna förstått att matchen börjat och vi ligger under med 0-2 efter mindre än 5 minuter. Vi arbetar oss sedan in i matchen, Högaborg spelar ett fysiskt spel men domaren är bra och med och blåser för knuffar och tröjdragningar. I slutet av halvleken reducerar vi till 1-2. Vi öppnar andra halvleken med riktigt bra spel, rullar runt är rädda om bollen och byter sida bra. Högaborg kommer då i en kontring mot oss har tur med studsen och får med sig bollen och tyvärr får dom med sig en straffspark vilket mynnade ut i 1-3. Vi spelar bra fotboll i andra halvleken och reducerar ett par gånger. Högaborg fortsätter med otrolig effektivitet i avsluten och vinner till slut med 3-6.
Med 6 poäng och plus 11 i målskillnad blir vi bästa 2:a och går vidare till kvartsfinal som spelas kl 17:50 på Mölnlycke IP (Samling 17:10 vid planen).